RKC Waalwijk
1 – 1
Sparta

Pasveer over onderlinge keepers-strijd Ajax: "Het is zoals het is"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

6 augustus 2022 – Remko Pasveer kreeg zaterdag van trainer Alfred Schreuder de voorkeur boven Jay Gorter. De ervaren doelman zat vorige week tegen PSV nog op de bank, maar opende de competitie onder de lat. Na de gewonnen wedstrijd bij Fortuna Sittard ging Pasveer zelf in op de strijd voor de plek in het doel.

Pasveer over onderlinge keepers-strijd Ajax: "Het is zoals het is"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Er is gezegd dat ik vandaag mocht spelen, dat is de situatie", vertelde Pasveer, die tegen Fortuna twee keer moest vissen, na de wedstrijd tegenover ESPN. "Meer is er niet gezegd. Het is zoals het is, we doen alle drie ons best om te spelen. Vandaag mocht ik spelen en daar ben ik blij mee. Uiteindelijk moet je blijven presteren als je wil blijven staan. Dat is aan mij."

Pasveer het in Limburg geen antwoord op een fraaie vrije trap van Burak Yilmaz, die zijn entree in de Eredivisie maakte. "Je weet dat hij die kwaliteiten heeft. Hij kon met zijn rechterbeen ook de lange hoek zoeken, dat maakte het lastig. Ik weet niet of die bal over de muur ging of door de muur. Hij schiet 'm goed binnen, maar het is balen dat die bal erin gaat."

Lees ook: Remko Pasveer haalt uit naar Hugo Borst: "Ik vind dit eng gedrag"

De afgelopen dagen liet Pasveer weten niet gediend te zijn van kritiek van Hugo Borst. Die opperde dat Pasveer met zijn medelijden het alleen maar erger maakte voor Gorter, die blunderde tegen PSV. "Voor dit soort mensen heb ik absoluut geen respect. Ik vind dit eng gedrag. Dit is proberen om iemand te beschadigen, terwijl ik helemaal niet zo ben", reageerde Pasveer.

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd