Telegraaf: Ajax-speler Tadic raakte lichtgewond bij overval

10 augustus 2022 – Heftig nieuws deze woensdagochtend. Dusan Tadic is in de nacht van woensdag 27 juli op donderdag 28 juli lichtgewond geraakt bij een gewelddadige overval nabij zijn woning in Amsterdam-Zuid. Dat schrijft De Telegraaf althans. 

Telegraaf: Ajax-speler Tadic raakte lichtgewond bij overval

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Volgens de ochtendkrant werd de aanvoerder en sterkhouder van Ajax opgewacht door twee gewapende mannen met helmen op. De Telegraaf vermoedt dat de daders het hadden gemunt op een 'kostbaar horloge' van Tadic. De aanvaller zou, toen de overvallers in de Van Eeghenstraat op hem afkwamen, direct door hebben gehad dat het foute boel was en probeerde te vluchten. 'Na een korte achtervolging volgde een handgemeen met de rovers. Tadic slaagde erin het vizier van de helm van een van de overvallers te openen en hem een klap te geven', klinkt het. 

De Telegraaf schrijft dat Tadic in de dagen voor de overvalpoging al extra alert was. Niet lang daarvoor zouden twee mannen met helmen op al hebben aangebeld bij de woning van de Ajacied. Volgens de ochtendkrant deden zij zich toen voor al pizzakoerier. De aanvoerder van de regerend landskampioen was op dat moment niet thuis, maar zijn vrouw wel. Zij vertrouwde het echter niet en deed de deur niet open. De politie denkt dat er op dat moment al sprake was van een poging tot overval of voorobservatie. 

Tadic heeft aangifte gedaan en de recherche is onlangs een onderzoek gestart. In een verklaring aan De Telegraaf schrijft de politie dat het op basis van de onderzoeksresultaten 'goede hoop' heeft om verdachten aan te kunnen houden. 

Reacties

Ajax

gerelateerd