Feyenoord knipoogt op Twitter naar kritiek Hedwiges Maduro

11 augustus 2022 – Feyenoord baarde maandag opzien met een tweet over de huidige Eredivisie-stand. Het kwam de Rotterdammers op kritiek van onder meer Hedwiges Maduro te staan. In een nieuwe tweet reageert Feyenoord met een knipoog op de ophef.

Feyenoord knipoogt op Twitter naar kritiek Hedwiges Maduro

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Feyenoord stuurde na de eerste speelronde een tweet met de Eredivisie-stand de wereld in. Het screenshot van Teletekst-pagina 819 werd begeleid door de tekst 'Stop The Count', een verwijzing naar een oude tweet van Donald Trump tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

Maduro vond het hoogst opmerkelijk dat een club als Feyenoord zoiets op Twitter plaatste. "Doe dat nou niet, dacht ik. Dit hoort eigenlijk niet bij Feyenoord. Als je Excelsior bent en je staat eens voor een dag eerste, dan kun je daar een screenshot van maken. Maar Feyenoord, kom op, dat is toch een grote club?", zei de voormalig middenvelder bij VTBL.

Feyenoord heeft donderdag opnieuw een bericht met 'Stop The Count' op Twitter geplaatst. Ditmaal met een knipoog en in een andere context. Alle kaarten voor de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen sc Heerenveen zijn namelijk uitverkocht. De Rotterdamse club neemt het zaterdagavond op de Friezen.

Reacties

Feyenoord

gerelateerd