Seuntjens haalt keihard uit: "Ik loop met schaamte van het veld af"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

15 augustus 2022 – Fortuna Sittard zakte zondagmiddag na een pijnlijke 3-0 nederlaag op bezoek bij FC Twente naar de zestiende plaats in de Eredivisie. De Limburgers werden continu afgetroefd door Twente en werden met drie tegengoals nog gespaard. Aanvoerder Mats Seuntjens kon zijn ogen niet geloven.

Seuntjens haalt keihard uit: "Ik loop met schaamte van het veld af"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Ik loop met schaamte van het veld af", reageerde de onthutste aanvaller na afloop voor de camera van ESPN. "Dit heeft te maken met kwaliteit, maar ook met hoe we deze wedstrijd ingaan. Vorig jaar waren we ook niet altijd beter dan onze tegenstanders, maar toen hebben we ook wedstrijden gewonnen. We hadden een spirit, daar heb ik vandaag niks van gezien."

FC Twente was in vrijwel alle duels de baas. "Er zijn voor rust 133 tweede ballen gevallen, die waren allemaal voor FC Twente. Als je ziet hoe wij vandaag voetballen... Ik ga er geen niveau aan vastplakken, want ik moet zo nog de kleedkamer in. Het is schandalig."

Vorige week maakte Fortuna juist nog indruk, door Ajax met een 2-3 nederlaag tot het uiterste te dwingen. Door de nederlaag tegen Twente is Fortuna met Vitesse en Go Ahead Eagles de enige ploeg zonder punten. Komende week ontvangen de Limburgers SC Cambuur in eigen huis.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd