Seuntjens haalt keihard uit: "Ik loop met schaamte van het veld af"

15 augustus 2022, 08:39

Fortuna Sittard zakte zondagmiddag na een pijnlijke 3-0 nederlaag op bezoek bij FC Twente naar de zestiende plaats in de Eredivisie. De Limburgers werden continu afgetroefd door Twente en werden met drie tegengoals nog gespaard. Aanvoerder Mats Seuntjens kon zijn ogen niet geloven.

"Ik loop met schaamte van het veld af", reageerde de onthutste aanvaller na afloop voor de camera van ESPN. "Dit heeft te maken met kwaliteit, maar ook met hoe we deze wedstrijd ingaan. Vorig jaar waren we ook niet altijd beter dan onze tegenstanders, maar toen hebben we ook wedstrijden gewonnen. We hadden een spirit, daar heb ik vandaag niks van gezien."

FC Twente was in vrijwel alle duels de baas. "Er zijn voor rust 133 tweede ballen gevallen, die waren allemaal voor FC Twente. Als je ziet hoe wij vandaag voetballen... Ik ga er geen niveau aan vastplakken, want ik moet zo nog de kleedkamer in. Het is schandalig."

Vorige week maakte Fortuna juist nog indruk, door Ajax met een 2-3 nederlaag tot het uiterste te dwingen. Door de nederlaag tegen Twente is Fortuna met Vitesse en Go Ahead Eagles de enige ploeg zonder punten. Komende week ontvangen de Limburgers SC Cambuur in eigen huis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Folcwijn
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tja, verliezen van Ajax en Twente is toch niet zo gek als je Fortuna heet? Wat een gezeur! Als je aanvoerder bent, dan zou je de stemming er juist in moeten houden in plaats van afgeven op je collega's. Dat vergroot bovendien de kans op een overwinning tegen Cambuur.

Croissant
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je hebt helemaal gelijk, maar hij wil z'n teamgenoten waarschijnlijk 'op scherp zetten' met deze uitspraken. Amateurpsychologie van de bovenste plank 😅

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen