'Ronaldo luncht alleen bij United en loopt gefrustreerd rond'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

15 augustus 2022 – Het lijkt steeds onwaarschijnlijker dat Cristiano Ronaldo bij Manchester United blijft. De Portugese steraanvaller leeft al weken in onmin met de club en de trainersstaf. De aanvaller wil zelf vertrekken vanwege het gebrek aan Champions League-voetbal. Daar zou Erik ten Hag inmiddels voor openstaan.

'Ronaldo luncht alleen bij United en loopt gefrustreerd rond'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aanvankelijk wilde Ten Hag een vertrek van Ronaldo bij United dwarsbomen. De Portugese topaanvaller loopt volgens The Athletic echter al weken gefrustreerd rond bij Manchester United. Bovendien staat hij niet open voor tips en adviezen van de trainers en weigerde hij na de 4-0 nederlaag tegen Brentford een verzoek om de fans te bedanken.

Volgens de Engelse krant luncht Ronaldo al regelmatig in zijn eentje na de training. De aanvaller traint nog wel dagelijks mee, maar lijkt volledig in te zetten op een vertrek bij United. Volgens diverse bronnen binnen United wil Ten Hag daarom meewerken aan een vertrek van de rechtspoot. Dat is echter wel afhankelijk van een aanvallende versterking.

Ten Hag wil namelijk ten minste één aanvaller van wereldklasse naar de Premier League halen. Pas dan mag Ronaldo op zoek naar een nieuwe werkgever.

Lees ook: Manchester United reageert op vermeende contractontbinding Ronaldo

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Premier League

gerelateerd