'Dest wil ondanks uitzichtloze positie knokken voor kans bij Barça'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

15 augustus 2022 – Sergino Dest is niet van plan om te vertrekken bij FC Barcelona. De Nederlands-Amerikaanse rechtsback komt in Camp Nou vooralsnog niet in de plannen voor, maar weigert vooralsnog mee te werken aan een transfer naar geïnteresseerde clubs uit de Premier League.

'Dest wil ondanks uitzichtloze positie knokken voor kans bij Barça'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat weet transferexpert Fabrizio Romano. De voormalig rechtsback van Ajax staat naar verluidt op de radar van Chelsea en Manchester United, terwijl Bayern München in een eerder stadium eveneens interesse had in zijn diensten. Dest is echter vastberaden om bij FC Barcelona te blijven en bij de topclub te vechten voor zijn kans in de hoofdmacht.

Afgelopen zaterdag zat Dest niet bij de wedstrijdselectie voor het duel met Rayo Vallecano. Rechts achterin krijgen Ronald Araujo en Sergi Roberto vooralsnog de voorkeur boven de Amerikaan. Xavi heeft al aangegeven dat hij het niet ziet zitten in Dest, maar de verdediger wil niet vertrekken.

De zeventienvoudig international van de Verenigde Staten is bezig aan zijn derde seizoen bij FC Barcelona, dat hem voor twintig miljoen euro overnam van Ajax. Afgelopen seizoen kwam Dest tot 21 optredens in La Liga. Daarin bereidde hij drie doelpunten voor.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd