Lewandowski beroofd: aanvaller krijgt gestolen horloge snel terug

18 augustus 2022, 22:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Robert Lewandowski is beroofd in Barcelona. De aanvaller, die deze zomer overstapte naar de plaatselijke FC, werd slachtoffer van een overval toen hij supporters handtekeningen uitdeelde. Terwijl hij een aantal krabbeltjes zette, trokken twee mannen de deur aan de passagierskant open. Zij horloge, ter waarde van 75.000 euro werd meegenomen.

Dat meldt Sport. De aanvaller ging na de beroving te voet achter de daders aan, waarbij de politie hem te hulp schoot. De agenten konden de mannen uiteindelijk aanhouden. Het horloge werd uiteindelijk achter een boom gevonden toen een van de daders een bekentenis had afgelegd. Daardoor kwam de Poolse goalgetter met de schrik vrij, zonder materiële schade.

Het is niet het eerste incident rondom het stadion. Samuel Umtiti werd eerder al eens belaagd door supporters, terwijl Ronald Koeman ook te maken kregen met een menigte van ontevreden fans rondom zijn auto. President Joan Laporta besloot na die acties om het hoofd van de beveiliging te ontslaan, maar dat heeft niet geholpen om de situatie te verbeteren.

Debuut

Lewandowski maakte deze zomer de overstap van Bayern München naar Barça. In zijn eerste competitieduel kwam de Poolse aanvalsleider niet tot scoren. De ploeg van Xavi speelde doelpuntloos gelijk tegen Rayo Vallecano.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MarcoDieBasta
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De club is gezonken maar hun "supporters" gaan er net zo hard achteraan. En heeft die Lewa niet zijn deuren op slot?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen