Gakpo breekt komende week sowieso een record bij PSV

23 augustus 2022, 14:17

Cody Gakpo (23) gaat in de komende week sowieso een record breken bij PSV. De aanvaller gaat of het hoogste bedrag ooit opleveren in de geschiedenis van de Eindhovenaren óf gaat een salaris ontvangen dat nog nooit is betaald bij de club. Volgens zowel De Telegraaf als Voetbal International staat een van beide dingen op de rol in de komende week.

VI meldt dat alleen Nottingham Forest een concreet bod heeft gedaan op de buitenspeler, die zelf al wel zou hebben gesproken met Manchester United. PSV verwacht vijftig miljoen euro, exclusief bonussen. Als er geen clubs concreet worden voor de buitenspeler, dan gaat hij zeer vermoedelijk een nieuw vernieuwd contract tekenen tot de zomer van 2027 en nog meer verdienen dan bij de vorige opwaardering begin dit kalenderjaar. 

Volgende de ochtendkrant en transferspecialist Fabrizio Romano zou Gakpo zelf het liefst wel de overstap maken naar Manchester United, al is het volgens The Independent geen toeval dat er formeel nog geen bod is gedaan door de Premier League-club – iets dat bij Antony bijvoorbeeld al wel gebeurde. Volgens het Engelse medium hangt de komst van Gakpo namelijk nauw samen met de toekomst van Cristiano Ronaldo: alleen als de Portugees vertrekt, komt de PSV'er.

Lees ook: Manchester United krijgt extra geld voor Antony en Gakpo

Trainer Ruud van Nistelrooij werd dinsdag tijdens de persconferentie gevraagd naar de geruchten. "Maar die zijn er al heel lang en het is duidelijk dat wij hem graag willen houden", zei de oefenmeester, geciteerd door het Eindhovens Dagblad. "Ik ben daar heel rustig onder. Ik heb hem nu acht weken onder mijn hoede. Ik heb geen moment gezien, dat hij ander gedrag vertoont en zich bijvoorbeeld niet focust op zijn trainingen. Dat is knap voor een jongen van zijn leeftijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen