Sinisterra schittert voor het eerst in het shirt van Leeds United

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

24 augustus 2022 – Luis Sinisterra heeft zich woensdagavond van zijn beste kant laten zien bij Leeds United. De van Feyenoord overgekomen vleugelaanvaller maakte tegen Barnsley zijn eerste goal in dienst van de Engelse club.

Sinisterra schittert voor het eerst in het shirt van Leeds United

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Het seizoen begon voor Sinisterra op een vervelende manier in Engeland, toen hij direct te maken kreeg met een blessure. Echter is de Colombiaanse buitenspeler daar inmiddels van hersteld, waarna hij zijn eerste minuten in de Premier League heeft gemaakt als invaller.

Woensdagavond maakte Sinisterra zijn debuut in de basiself van Jesse Marsch in het duel in de League Cup tegen Barnsley. Al vroeg in het duel liet de oud-Feyenoorder zich gelden, door vanaf de rand van het strafschopgebied de bal uitstekend in de rechterhoek te schieten.

In de komende weken zal het daar vast niet voor blijven voor de Colombiaan, die in Leeds de naar FC Barcelona vertrokken Raphina moet doen vergeten. Met zeven punten uit drie wedstrijden kent Leeds United in ieder geval een uitstekende start van het seizoen. 


 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd