Manchester United tast mis in zoektocht naar versterking

25 augustus 2022, 10:57   Bijgewerkt: 25 augustus 2022, 12:13

Manchester United heeft een blauwtje gelopen in de zoektocht naar een stand-in voor David De Gea. Kevin Trapp blijft Eintracht Frankfurt trouw.

Trapp maakt er op Instagram geen geheim van dat Engelse topclub hem wilde inlijven. 'Er is de afgelopen dagen veel gezegd over de interesse van Manchester United. Het klopt dat er een schriftelijke aanbieding is gedaan. Manchester United is een topclub en ik hoop dat iedereen kan begrijpen dat ik over zo'n aanbieding ga nadenken', begint de Duitse doelman.

Voor Trapp lag naar verluidt een contract voor vier seizoenen klaar op Old Trafford. 'Gisteren heb ik beide clubs laten weten dat ik voor Eintracht heb gekozen. Ik heb onvergetelijke dingen meegemaakt in Frankfurt en we hebben samen geschiedenis geschreven. De start van het seizoen verloopt wisselvallig, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het goedkomt.'

Dubravka

Manchester United heeft na de afwijzing van Trapp naar verluidt nu Martin Dubravka op het oog. Hij is door de komst van Nick Pope op het tweede plan beland bij Newcastle United. Woensdag ontbrak Dubravka in de selectie van Newcastle voor het bekerduel met Tranmere Rovers (1-2 winst).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen