Veel afwezigen bij FC Twente; Jans zet Misidjan uit de selectie

30 augustus 2022, 16:08

Ron Jans zal deze week moeten puzzelen voor de inhaalwedstrijd tegen Excelsior. Zijn FC Twente kent door blessureleed de nodige afwezigen. Daar komt nog bij dat de trainer er zelf voor koos om Virgil Misidjan voor even uit de selectie te zetten.

Misidjan was dit seizoen veelal basisspeler bij FC Twente, maar moest zich afgelopen weekend tegen FC Volendam (1-0 nederlaag) schikken in een reserverol. Tegen Excelsior zou dat opnieuw het geval zijn, wat bij de aanvaller niet goed gevallen zou zijn. "En daarom slaan we met hem een wedstrijdje over", legde Jans droogjes uit aan Tubantia

FC Twente begon goed aan het seizoen, maar nadat het in een week Europees uitgeschakeld werd door Fiorentina en in de competitie onderuit ging tegen FC Volendam, werd het iets onrustiger in Enschede. Ricky van Wolfswinkel liet zich na laatstgenoemde verliespartij kritisch uit over zijn medespelers. Hij haalde vooral uit naar de invallers, onder wie dus ook Misidjan, die in zijn ogen veel te weinig energie brachten. 

Afwezigen

Met de tijdelijke verbanning van Misidjan maakt Jans het er voor zichzelf niet gemakkelijker op. Sowieso moet hij Robin Pröpper, Michel Vlap, Michal Sadilek en Sem Steijn al allemaal missen vanwege blessures. Ook verdediger Julio Pleguezuelo is nog niet fit. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen