Ten Hag over transferdeadline: Ronaldo blijft, geen nieuwkomers meer

31 augustus 2022, 13:59

Cristiano Ronaldo is ook na het verstrijken van de transferdeadline speler van Manchester United. Dat stelt Erik ten Hag, die woensdagmiddag een persconferentie gaf in aanloop naar de wedstrijd tegen Leicester City, die donderdagavond op het programma staat.

Veel ging het niet over dat duel, aangezien de meeste journalisten vooral wilde weten wat er nog op de transfermarkt gaat gebeuren. Daar kon de Nederlandse trainer duidelijk over zijn: niets. De club werd gelinkt aan Sergiño Dest, omdat Wan-Bissaka mogelijk ging vertrekken, maar dat is niet het geval aldus Ten Hag. Het betekent dat Antony en doelman Martin Dubravka de laatste nieuwkomers zijn bij de Engelse topclub.

"Voor deze window zal dit het zijn. Bij een topclub moet je altijd alert zijn, maar we gaan van september tot minimaal januari met deze ploeg aan de slag", aldus de oefenmeester, die dus 'gewoon' kan beschikken over Cristiano Ronaldo. De aanvaller werd de afgelopen weken aan zowat iedere Champions League-club gelinkt, maar een transfer gaat er niet meer komen. Daar is Ten Hag blij mee. "We hebben topspelers nodig. Hoe meer we hebben, hoe beter dat is met dit drukke programma."

De trainer ging toch nog even in op de wedstrijd van morgenavond. Ten Hag zag de eerste twee duels in de Premier League verloren worden, maar daarna pakte de ploeg twee keer drie punten. Ondanks die zeges is er volgens de Nederlander nog genoeg te verbeteren. "De spelers moeten nog meer rennen, met een hoge intensiteit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De dag is nog niet om.........😉

Chiel
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mirgen hebben ze ook nog

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen