Ajax heeft toch nog beet, maar moet evenals PSV serieus vrezen

1 september 2022, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 31 augustus.

Ajax sluit krankzinnige Deadline Day af met presentatie Ocampos

Ajax heeft zich definitief versterkt met Lucas Ocampos. De Argentijn wordt voor één seizoen gehuurd van Sevilla, waarbij de Amsterdammers ook een koopoptie hebben. Eigenlijk leek Ocampos zich al eerder Ajacied te mogen noemen, maar zijn transfer mondde uit in een ongekende soap.

'Chelsea verrast ook PSV: Sangaré tweede target naast Álvarez'

PSV is na Ajax de tweede club die in de laatste uurtjes van de Nederlandse transfermarkt verrast wordt door Chelsea. Nadat de club een bod van vijftig miljoen euro neerlegde voor Edson Álvarez, is voor dezelfde positie nu ook Ibrahim Sangaré aan de beurt. De verwachting is dat The Blues 40 tot 45 miljoen euro over hebben voor de Ivoriaan.

Gakpo stuurt PSV in mogelijk laatste duel langs pover Volendam

PSV heeft woensdagavond de koppositie in de Eredivisie overgenomen van Ajax. In het Philips Stadion wist de formatie van Ruud van Nistelrooij eenvoudig af te rekenen met een uitermate zwak FC Volendam: 7-1. Cody Gakpo – die mogelijk zijn laatste duel in dienst van PSV speelde – was met een hattrick samen met Xavi Simons de grote man in Eindhoven.

PSV haalt met El Ghazi gewenste ervaring op de vleugel in huis

PSV heeft met Anwar El Ghazi de gewenste versterking op de flank binnen. De aanvaller, die naar verluidt voor 2,5 miljoen euro overkomt van Aston Villa, werd woensdagavond officieel gepresenteerd. De thuiswedstrijd tegen FC Volendam diezelfde avond komt wel nog net te vroeg voor de aankoop.

Ajax troeft Feyenoord af en haalt Schreuder-bekende Grillitsch binnen

Ajax heeft zich versterkt met de transfervrije Florian Grillitsch. De controlerende middenvelder tekent bij de Amsterdamse club een eenjarig contract, waarbij de club de optie heeft om dat met een seizoen te verlengen. Overigens heeft de club de deal nog niet bevestigd.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen