Treedt Danilo in Rome in de voetsporen van Tomasson?

8 september 2022, 15:00

Feyenoord trapt donderdagavond het Europese seizoen af met een uitwedstrijd in Rome. Samen met Jack's Casino blikt FCUpdate.nl vooruit op de wedstrijd, waarin de hoop van Het Legioen voor een belangrijk deel zal zijn gevestigd op de Braziliaanse spits Danilo. Afgelopen weekend was hij met twee goals nog van levensbelang voor de ploeg van Arne Slot, die daardoor tegen Go Ahead Eagles een 2-0 achterstand wist om te buigen in een overwinning (3-4).

Tegen het Lazio van Maurizio Sarri hopen de Rotterdammers de stunt van het seizoen 1999/2000 te herhalen. Onder leiding van Don Leo Beenhakker werd destijds in de Champions League een onwaarschijnlijke overwinning behaald op het Lazio van Sven-Goran Eriksson, dat regerend kampioen van Italië was en bol stond van de wereldsterren als Pavel Nedved, Juan Sebastian Verón en Roberto Mancini. Jon Dahl Tomasson werd de grote man, door als invaller met twee doelpunten de openingstreffer van Verón ongedaan te maken en Feyenoord een sensationele 1-2 overwinning te schenken.

Danilo zou dus zomaar de Tomasson van 2022 kunnen worden. Zet je in op een doelpunt van de van Ajax overgekomen spits, dan levert je dat bij Jack's een 3.25 keer je inleg op. Maar het kan nog lucratiever, want ga je er specifiek voor dat Danilo het eerste óf het laatste doelpunt van de wedstrijd maakt, dan wordt je inzet maar liefst vermenigvuldigd met [a,https://fcupdate.nl/jacks,_blank,8.00]!

Waarom een brilstand ook mooi kan zijn

De gemiddelde voetballiefhebber loopt niet warm voor een bloedeloze 0-0. Maar waar in de wedstrijden van Feyenoord nog behoorlijk wat doelpunten vallen dit seizoen, getuige de 3-4 in Deventer van afgelopen zaterdag, worden de Lazio-supporters dit seizoen tot nu toe niet op veel goals getrakteerd. In de eerste vijf Serie A-wedstrijden scoorde de club zelf zeven keer, terwijl doelman Ivan Provedel nu vijf tegendoepunten te slikken heeft gekregen. Durf je het aan om in te zetten op een doelpuntloos gelijkspel? Dan heeft Jack's een odd van maar liefst 15.00 voor je klaarstaan!

Let op: gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen