Toekomst Kuyt houdt gemoederen bezig

16 augustus 2006, 12:22

Dirk Kuyt heeft het er maar druk mee. Vrijwel dagelijks verschijnen er nieuwe berichten over een eventuele transfer van de spits naar Engeland, maar feit is dat hij voorlopig nog gewoon eigendom van Feyenoord is. De twee ploegen die hengelen naar de diensten van de international, Newcastle United en Liverpool, lijken bovendien enigszins te twijfelen.

Lange tijd leek Liverpool de enige kandidaat om Kuyt over te nemen, maar ook Newcastle lijkt een nieuwe poging te gaan wagen om de aanvaller over te nemen. Tenminste, dat valt af te leiden uit de woorden van manager Glenn Roeder. De Brit heeft verklaard dat hij vanavond af zal reizen naar Dublin, waar Kuyt mogelijk in actie zal komen in de oefeninterland van Oranje tegen Ierland. 

Of Kuyt een overgang naar Newcastle ziet zitten, valt echter te betwijfelen. De Katwijker heeft immers meerdere malen laten weten dat hij Champions League wil spelen en dat zit er bij Newcastle voorlopig niet in. De voorkeur van Kuyt gaat dan ook uit naar Liverpool.

Enkele bronnen, waaronder Radio Rijnmond, melden echter dat Liverpool toch op het punt staat om Kuyt definitief vast te leggen. Aangezien zowel Liverpool als Feyenoord niets los wil laten, blijft het echter voorlopig gissen naar de toekomst van de spits. Nog twee weken, uiterlijk dan zal bekend worden waar Kuyt volgend seizoen zal spelen. Tot die tijd zal het vermoedelijk zeer onrustig blijven rond de aanvaller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen