Nederland
0 – 1
Argentinië

Opstelling PSV: volgend experiment in de spits als De Jong-vervanger

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

11 september 2022 – Ruud van Nistelrooij gaat met Anwar El Ghazi de volgende optie in de spits proberen. Na Guus Til, Ismael Saibari en Yorbe Vertessen start de last minute zomeraanwinst in de punt van de aanval zondagmiddag tegen RKC Waalwijk. Luuk de Jong is voor die positie nog altijd afwezig met een blessure.

Opstelling PSV: volgend experiment in de spits als De Jong-vervanger

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Daardoor vormt de oud-Ajacied de voorhoede met Saibari en Cody Gakpo, waarachter Xavi Simons, Joey Veerman en Érick Gutiérrez staat. Ibrahim Sangaré ontbreekt in de wedstrijdselectie en is niet van de partij. De Ivoriaanse middenvelder is ziek en is om die reden niet inzetbaar. Ook De Jong, Olivier Boscagli, Marco van Ginkel, Mauro Júnior, Noni Madueke en Fredrik Oppegard zitten nog altijd in de lappenmand. 

Verder is de basisplaats van Ki-Jana Hoever best opmerkelijk, omdat Van Nistelrooij tot dusver niet tevreden was met de optredens van de verdediger. Omdat Philipp Max (hij zit wel op de bank) net als Sangaré ontbreekt, verhuist Phillipp Mwene naar de linkerkant van de achterhoede en komt er een plaats vrij voor Hoever. Van Nistelrooij had ook Ramalho centraal kunnen zetten en Jordan Teze naar buiten, maar kiest ervoor om zijn centrum compleet te houden. 

Ruud van Nistelrooij wilde RKC-thuis niet wegzetten als een makkie. Toch is PSV torenhoog favoriet om vanmiddag de volle buit te pakken in het Philips Stadion. De Eindhovenaren kunnen na de nederlaag bij FC Twente (2-1) en het gelijkspel tegen Bodø/Glimt (1-1) wel een opsteker gebruiken. Herstelt PSV zich of wordt de negatieve reeks verlengd?

Opstelling PSV: Benitez; Hoever, Teze, Obispo, Mwene; Gutierrez, Simons, Veerman; Saibari, El Ghazi en Gakpo


  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd