Nieuwe ontwikkelingen: broer beschuldigt Pogba van hekserij

23 september 2022, 13:01   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De affaire-Pogba heeft maar weer eens een bizar nieuw hoofdstuk opgeleverd. Mathias Pogba, de oudere broer van Juventus-speler Paul, zit al ruim een week achter de tralies op verdenking van afpersing van zijn jongere broertje. Vandaag kwam een serie van dertig eerder opgenomen video's van de oud-spits van Sparta Rotterdam online op twitter, waarop Mathias zijn jongere broertje een aantal opmerkelijke beschuldigingen in de schoenen schuift.

"Als jullie dit zien dan is mijn broertje Paul erin geslaagd mij het zwijgen op te leggen", begint Mathias zijn relaas met enig gevoel voor drama. "Misschien heeft hij dat gedaan door de politie te misleiden", gaat Pogba verder, "net zoals hij in het verleden met mijn neef gedaan heeft." De oudere broer gaat verder en vergelijkt de onthullingen die hij gaat doen met een aantal grote schandalen: "Ik ga hem ontmaskeren, net zoals met R. Kelly, Harvey Weinstein en Mendy gebeurd is." Met die laatste persoon doelt hij waarschijnlijk op de van verkrachting beschuldigde Manchester City-speler Benjamin Mendy.

Hekserij

In een volgende video wordt de oud-speler van Manchester United door zijn broer onder meer beschuldigd van het vervloeken van Kylian Mbappé voor het treffen tussen United en Paris Saint-Germain in 2019. Pogba zou hiervoor de hulp hebben ingeroepen van een 'witch-doctor' die hij via Serge Aurier had leren kennen. Ook zou deze persoon op verzoek van Pogba een stuk papier onder het veld hebben begraven, met als doel de tegenstander hiermee ongeluk te brengen. De finale van het EK in 2016 zou eveneens het doelwit van hekserij zijn geweest. Mathias Pogba schrijft de zwerm motten die tijdens het duel tussen Frankrijk en Portugal  het veld teisterden eveneens toe aan de schimmige praktijken waar zijn broer de hand in zou hebben gehad.

Georganiseerde misdaad

Ook zou Paul Pogba banden hebben met zware criminelen die "bereid zijn voor hem te bloeden", zo brengt zijn broer in een andere video naar voren. "En daarom is mijn familie in gevaar, mijn broertje heeft altijd criminelen en delinquenten in zijn entourage", gaat het verder. "Mensen die dichtbij ons staan zijn inmiddels aangevallen en zelfs beschoten", zegt Mathias, zonder uit de doeken te doen om wie het daarbij gaat. Pogba's inmiddels overleden zaakwaarnemer Mino Raiola en diens opvolgster Rafaella Pimenta worden eveneens benoemd in de video's: "Raiola en Pimenta deden en doen zaken achter de rug van mijn broer om", klinkt het. "Ze gaan niet alleen over de zakelijke kant, maar maken ook deel uit van de manipulatie rond mijn broer."

Lees ook: 'Ex-spits Sparta achter tralies wegens chantage broer Paul Pogba'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen