Pavard kampte met depressie: "Je vertelt jezelf dat het niets is"

25 september 2022, 16:42

Benjamin Pavard heeft een openhartig interview gegeven aan de Franse pers. De rechtsback van Bayern München en de Franse nationale ploeg kampte tijdens het begin van de coronapandemie met een depressie. 

Pavard vertelde eerder al aan L'Équipe dat hij een moeilijke periode had doorgemaakt, maar vertelde nu aan Le Parisien het uitgebreide verhaal. "Het zat niet goed in mijn hoofd", begon hij. "In het begin vertel je jezelf dat het niets is, dat het wel weer voorbij zal gaan. Maar als je merkt dat het aanhoudt en dat je geen plezier meer haalt uit de trainingen, dan moet je in actie komen."

"Ik ben ook maar een mens. Ook al heb ik een prachtig huis met sportschool, ik heb ook contact met anderen nodig", legde hij uit. "Ik werd 's ochtends wakker zonder eetlust. Ik probeerde goed voor mezelf te zorgen, te koken, series te kijken. Ik hou niet van het woord depressie, maar dat was het wel."

Beter mens

Inmiddels gaat het gelukkig een stuk beter met Pavard. "Ik heb het destijds van iedereen verborgen gehouden, maar inmiddels voel ik me gelukkig een stuk beter. Ik ben er als een beter mens uitgekomen. Het heeft me veranderd", blikte de Fransman terug.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen