Speler FC Volendam (20) verdacht van aanranding en mishandeling

3 oktober 2022, 22:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Volendam-speler Tayrell W. wordt verdacht van aanranding en zware mishandeling in een Amsterdamse club. Afgelopen weekend meldde de regionale omroep AT5 al dat een mogelijke dader zich zou hebben gemeld bij de politie. Tegenover het Algemeen Dagblad bevestigt FC Volendam dat het om de voetballer gaat.

In Club Air werd in de nacht van zaterdag 16 op 17 juli een vrouw mishandeld nadat zij niet open bleek te staan voor de avances van W. De voetballer greep de vrouw daarom bij de borst en kneep haar keel dicht. Dat deed hij samen met een andere man, van wie de identiteit nog niet bekend is. De twee verdachten deelden vervolgens harde klappen uit aan de vrouw.

Zij verloor daarbij een tand en brak haar kaak op drie plaatsen. Beveiligers van de populaire uitgaansgelegenheid moesten eraan te pas komen om de twintigjarige voetballer weg te houden bij de vrouw. "We zullen pas een standpunt innemen als we zoveel mogelijk informatie hebben. Op dit moment zijn we bezig met het verzamelen van de feiten en kijken we naar zijn rol. Hij heeft zich gemeld bij de politie en meer weten we nog niet", reageert de club.

"We moeten hem zelf nog spreken. Maar wij willen zo snel als mogelijk met hem om de tafel om te kijken wat er gebeurd is", vervolgt FC Volendam. De voetballer speelde afgelopen weekend nog namens de beloftenploeg in de Tweede Divisie. Afgelopen seizoen zette hij zijn handtekening onder een profcontract. Een debuut bleef vooralsnog uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen