Ajax heeft buitenspeler op het oog, Frenkie mag vertrekken

16 oktober 2022, 00:30   Bijgewerkt: 15 oktober 2022, 22:24

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 15 oktober.

Van verkrachting beschuldigde Greenwood opnieuw opgepakt

Mason Greenwood is opnieuw aangehouden. De 21-jarige aanvaller van Manchester United heeft de voorwaarden van zijn borgtocht overtreden. Volgens de BBC is Greenwood in zijn huis in Bowdon opgepakt.

'Uitverkoop in Barcelona: Frenkie en twee legendes moeten weg'

De onrust binnen FC Barcelona blijft voortduren in aanloop naar de topper tegen Real Madrid aankomend weekend. Vanwege het gelijke spel tegen Inter Milan in de Champions League afgelopen woensdag (3-3) lijkt er een wonder voor nodig te zijn om te overwinteren in het miljardenbal. Volgens het Spaanse mediaplatform Sport zouden er hierdoor serieuze veranderingen doorgevoerd gaan worden binnen de selectie van Barça.

Opmerkelijk: Qatar stelt bizarre eisen op voor verslaggevers WK

In aanloop naar het WK in Qatar zullen Westerse journalisten goed op moet letten dat zij aan de eisen van de lokale overheid voldoen. Om een vergunning te krijgen als mediaplatform om bij het toernooi aanwezig te zijn moet er toestemming gegeven worden dat er geen beelden van zaken buiten het voetbal gemaakt zullen worden. Onder meer privéappartementen en migrantenverblijven zouden op geen enkele manier vastgelegd mogen worden, zo meldt The Guardian.

'Ajax wil vervanger Antony bij Feyenoord-opponent wegkapen'

Gustav Isaksen staat in de nadrukkelijke belangstelling van Ajax. De 21-jarige rechtsbuiten is dit seizoen in vorm bij FC Midtjylland en zou met zijn prestaties de interesse van de Amsterdammers hebben gewekt, zo meldt Corriere dello Sport. Volgens de Italiaanse krant zou algemeen directeur Edwin Van der Sar zelfs voorafgaand aan het de wedstrijd tegen Feyenoord in de Kuip zijn interesse al kenbaar hebben gemaakt.

Michiel Kramer deelt bizarre reden van gele kaart in slotfase

Michiel Kramer kreeg zaterdagavond in de degradatiekraker tegen Fortuna Sittard in extremis nog een gele kaart. De aanvoerder van de Waalwijkers, die met 0-0 gelijkspeelden in Limburg, was verrast toen scheidsrechter Joey Kooij hem een gele prent toonde.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen