Antony bewees zich al als topaankoop, geeft hij superstart meer glans?

22 oktober 2022, 10:10

Twee toppers in vier dagen tijd, het schema is moordend voor het Manchester United van Erik ten Hag. De Nederlandse trainer is redelijk aan zijn avontuur in Engeland begonnen, maar het lijkt nu al een kwestie van aan- of afhaken in de strijd om de landstitel. Ten Hag zal hopen op Antony, die tot dusverre zijn prijskaartje van 100 miljoen euro dubbel en dwars bewijst. Samen met Jack's.nl blikt FCUpdate vooruit op de kraker.

Engelse media zijn na de eerste anderhalve maand van Antony in Engelse dienst al overtuigd geraakt van zijn kwaliteiten en weten zeker dat Manchester United met de Braziliaan goud in handen heeft. Vier wedstrijden speelde de linkspoot tot dusverre in de Premier League, driemaal kwam hij tot scoren. Daarmee schreef hij al diverse records op zijn naam. Opent hij tegen Chelsea de score? Zet in en win 10.50 keer je inzet.

Chelsea is op voorhand favoriet voor de topper, ondanks het feit dat de Londenaren eveneens niet geweldig aan het seizoen begonnen zijn. Ten Hag zal een plannetje moeten smeden om met een goed resultaat op zak terug te keren naar Manchester. Een overwinning van Manchester United levert je 3.45 keer je inzet op.

Grote vraag is vooral wat Ten Hag gaat doen met zijn basisformatie, na de topper tegen Tottenham Hotspur van afgelopen woensdag. Zijn de basisspelers van toen alweer klaar voor wéér een loodzware wedstrijd? Ten Hag zal erop hopen, vooral om de top van de Premier League niet nu al uit het zicht te verliezen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen