Heftig: voormalig NAC Breda-speler Marí slachtoffer wanhoopsdaad

27 oktober 2022, 21:32   Bijgewerkt: 27 oktober 2022, 21:58

Heftig nieuws uit Italië: daar zou voormalig NAC Breda-verdediger Pablo Marí (29) zijn neergestoken. Het betreft geen gerichte actie, want het zou gaan om een verwarde man die niet alleen de voetballer, maar ook vier anderen zou hebben neergestoken. Daar is vermoedelijk een dodelijk slachtoffer te betreuren. 

Daarover schrijven diverse Italiaanse journalisten donderdagavond. Marí zou met de andere slachtoffers zijn neergestoken bij een supermarkt in de voorstand van Milaan. Wat er exact is gebeurd, is nog niet bekend, hoe het met de vermeende dader gaat evenmin. De 46-jarige man zou in elk geval wel kampen met mentale problemen en daardoor tot zijn daad zijn gekomen.

Marí speelt sinds dit seizoen bij AC Monza, dat hem op huurbasis overnam van Arsenal. Het is nog niet duidelijk hoe het gaat met de slachtoffers, wel zou de trainer en algemeen directeur van AC Monza zijn geïnformeerd en op weg zijn naar het ziekenhuis in Milaan. Marí zou inmiddels al wel bij bewustzijn zijn, maar niet alle slachtoffers hebben die mazzel gehad.

Er wordt geschreven dat er een kassamedewerker is overleden bij deze uiterst trieste daad. "Pablo is in het ziekenhuis, maar het lijkt erop dat hij oké is", reageerde zijn oude trainer Mikel Arteta tijdens de persconferentie in Eindhoven op het trieste incident. Marí speelde het seizoen 2017/18 in Breda voor NAC. 

Update: zijn club heeft laten weten dat Marí buiten levensgevaar is.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen