Zuid-Korea houdt hart vast: Heung-Min Son moet onder het mes

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

2 november 2022 – Zuid-Korea moet vrezen voor de absentie van superster Heung-Min Son tijdens het komende wereldkampioenschap in Qatar. De Aziatische aanvaller van Tottenham Hotspur moest geblesseerd van het veld tijdens de ontmoeting met Olympique Marseille en moet worden geopereerd.

Zuid-Korea houdt hart vast: Heung-Min Son moet onder het mes

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Zijn werkgever Tottenham Hotspur meldt dat Son dinsdagavond een breuk heeft opgelopen bij zijn linkeroog, waar hij aan moet worden geopereerd. Direct hield heel Zuid-Korea het hart vast: Son is de grote man bij het Oost-Aziatische land. Son speelde al liefst 105 wedstrijden voor zijn land. Daarin was de dertigjarige aanvaller al 35 keer trefzeker.

Onbekend is hoe lang Son met de operatie uit de roulatie is. Het lijkt in ieder geval onwaarschijnlijk dat hij komend weekend met Tottenham Hotspur in actie kan komen in de Premier League. Het wereldkampioenschap in Qatar begint over achttien dagen. Zuid-Korea zit in een poule met Uruguay, Ghana en Portugal.

Ondanks de blessure van Son vierde Tottenham Hotspur dinsdagavond feest. De Londense topclub kroonde zich als groepswinnaar en plaatste zich zodoende voor de laatste zestien in de Champions League.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd