Van Bommel voorkomt enorme blamage, Kluivert valt geweldig in

11 november 2022, 07:57   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De problemen voor Mark van Bommel bij Antwerp FC lijken nog niet volledig voorbij te zijn. Na een fantastische start van het seizoen waarin de eerste negen wedstrijden in de competitie werden gewonne, loopt het al weken niet op rolletjes bij de Belgische subtopper. Donderdagavond werd de ploeg van Van Bommel bovendien bijna op penalty's uitgeschakeld in de beker door het af te leggen tegen Sportkring Beveren, dat uitkomt op het tweede niveau van België.

De problemen voor Antwerp begonnen al snel in de wedstrijd, toen uitgerekend spits Vincent Janssen al na zeven minuten moest vertrekken met een rode kaart. Janssen zou een slaande beweging hebben gemaakt naar zijn tegenstander, waardoor Van Bommel het met tien man vol moest houden. Vlak voor de rust was het echter voormalig AZ-aanvaller Calvin Stengs die Antwerp op voorsprong schoot, waardoor de wedstrijd enigszins onder controle leek.

Na de rust was het echter Dieumerci Mbokani die met twee doelpunten Beveren op voorsprong schoot, waardoor Antwerp in de problemen kwam. Een eigen doelpunt van Derick Tshimanga in de 81ste minuut bracht de ploeg van Van Bommel nog wel op gelijke hoogte, waarna er ook in de verlenging niet meer werd gescoord. Hierdoor moesten er penalty's aan te pas komen, waarin Antwerp uiteindelijk toch als winnende partij boven water kwam. Hierdoor behaalt Van Bommel met zijn Nederlandse enclave de kwartfinales van de Belgische beker, maar is het hopen dat het voetballende vermogen van zijn ploeg snel weer naar boven komt.

Kluivert valt fantastisch in

Justin Kluivert heeft weer eens van zich doen spreken bij Valencia. In de 3-0 overwinning op Real Betis was de Nederlandse vleugelspeler als invaller verantwoordelijk voor het slotakkoord en verdiende hij daarvoor ook een penalty. Dankzij de broodnodige overwinning bezet Valencia momenteel de tiende plaats in La Liga. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen