Marokko op jacht naar stunt tegen vice-wereldkampioen Kroatië

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

23 november 2022 – Marokko krijgt in de eerste groepswedstrijd op het WK direct te maken met een tegenstander van formaat. Met Kroatië treft het de verliezend finalist van het toernooi van vier jaar geleden in Rusland. Als de Marokkanen een kans willen maken op het bereiken van de laatste zestien, dan zou het minimaal een punt moeten pakken tegen de Kroaten. In groep F is namelijk ook het sterke België ingedeeld. FCUpdate.nl kijkt samen met Jack's vooruit naar het duel dat om 11.00 uur wordt afgetrapt.

Marokko op jacht naar stunt tegen vice-wereldkampioen Kroatië

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Vier jaar na het bereiken van de finale in Rusland komt Kroatië naar Qatar met opnieuw een sterke selectie, waarin vooral het middenveld goed bezet is. Luka Modric is nog altijd de grote blikvanger in het elftal van bondscoach Zlatko Dalic. De inmiddels 37-jarige middenvelder van Real Madrid werd in 2018 bekroond met de Ballon d'Or, maar maakt vier jaar later nog steeds wekelijks indruk bij zijn club. Daarnaast kan Dalic ook beschikken over Marcelo Brozovic (Inter) en Mateo Kovacic (Chelsea). Het maakt dat de Kroaten vooraf duidelijk tot favoriet voor het eerste duel zijn bestempeld. Een overwinning op Marokko levert je bij Jack's een quote van 1.92 op

De kans dat de Marokkanen er vandaag met de winst vandoor gaat wordt vooraf een stuk kleiner geacht. Toch is het elftal van bondscoach Walid Regragui op voorhand zeker niet kansloos. Sinds de oefenmeester in augustus van dit jaar het stokje overnam van Vahid Halihodzic is hij er in geslaagd Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui terug te laten keren in de nationale ploeg. Het tweetal had bedankt om nog langer onder zijn voorganger uit te komen voor hun land, maar kwam terug op dat besluit toen Regragui aantrad. Ziyech is bij Chelsea lang niet altijd zeker van speeltijd, maar zijn kwaliteiten staan buiten kijf. Zo won Marokko in september het eerste oefenduel na zijn terugkeer nog van het sterke Chili (2-0). Inzetten op een stuntje van Marokko zou je een flinke winst op kunnen leveren. Jack's keert je daarvoor namelijk een quote van 4.60 uit!

Het belangrijkste wapen van Ziyech is zijn traptechniek. Op een goede dag (zie bijvoorbeeld alleen al het filmpje hieronder) kan hij met zijn linkerbeen elke topkeeper in verlegenheid brengen. Laat staan een doelman van het niveau van Dominik Livakovic. De 27-jarige sluitpost van Dinamo Zagreb kan nog niet tippen aan zijn voorganger Danijel Subasic, die vier jaar geleden op het WK onder meer de nul hield toen Argentinië in de groepsfase met 3-0 werd verslagen. Livakovic is vooralsnog van een ander kaliber. Hoewel zijn club in de Kroatische competitie op weg is naar de zevende(!) landstitel op rij, wist hij dit seizoen nog maar twee keer met een clean sheet van het veld te stappen. Weet Ziyech hem van buiten de zestien te passeren? Dan levert je dat bij Jack's een quote van maar liefst 17.00 op!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd