Blessurezorgen Argentinië: vervanger opgeroepen voor aanvaller

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

17 november 2022 – Argentinië behoort tot de grote favorieten om in Qatar wereldkampioen te worden. Vlak voor de start van het toernooi kampt het elftal van Lionel Scaloni echter nog met veel blessures. Voor Fiorentina-aanvaller Nicolas Gonzalez viel donderdag het doek. Hij kan definitief niet in actie komen op het WK, waardoor Scaloni een vervanger heeft moeten oproepen. 

Blessurezorgen Argentinië: vervanger opgeroepen voor aanvaller

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Gonzalez raakte eind oktober geblesseerd in het Serie A-duel tussen zijn club en Inter, dat Fiorentina met 4-3 verloor. Hij kon wel aansluiten bij de WK-selectie van Argentinië, maar liep op de training van donderdag opnieuw een spierblessure op. Zijn vervanger in de Argentijnse selectie is Ángel Correa (Atlético Madrid). 

Ook Joaquin Correa, die woensdag nog tot scoren kwam toen de Argentijnen hun laatste oefenduel voor de start van het WK met 5-0 wonnen van de Verenigde Arabische Emiraten, is een twijfelgeval bij de Argentijnen. De spits van Inter ondervond na afloop last van zijn linkerknie en wordt onderzocht door de medische staf van de Argentijnse ploeg. Zijn meespelen in het eerste groepsduel tegen Saoedi-Arabië zou twijfelachtig zijn. 

Lees ook: Buitenspel: alle blessures en schorsingen van het WK in Qatar

De nieuwe blessurezorgen komen bepaald niet als geroepen voor Scaloni, die met Alejandro Gómez en Paulo Dybala nóg twee aanvallende spelers mee heeft genomen naar Qatar die bepaald niet okselfris zijn afgereisd. Van beiden was al niet duidelijk of zij het openingsduel zouden halen. Datzelfde geldt voor verdedigers Marcos Acuña en Christian Romero. 

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd