Telegraaf: Engelse clubs strijden om krabbel Ajax-parel Kudus

28 november 2022, 20:33

Mohammed Kudus heeft zich met zijn sterke spel tijdens het WK voetbal in Qatar definitief in de kijker gespeeld bij diverse clubs in het buitenland. De 22-jarige Ajacied maakte in de Champions League al veel indruk, maar heeft zijn naam tijdens het wereldkampioenschap definitief gevestigd. Kudus staat op de radar van diverse Engelse clubs.

Volgens Mike Verweij strijden Liverpool en Everton om de handtekening van de 22-jarige Ghanees. Everton was afgelopen zomer al concreet voor de middenvelder, maar Ajax besloot hem destijds niet te laten gaan. Nu krijgen The Toffees komende transferwindow concurrentie van stadsgenoot Liverpool, zo vertelt Verweij in de podcast van De Telegraaf

Kudus probeerde afgelopen zomer een transfer naar Everton te forceren. De middenvelder besloot een training over te slaan omdat Ajax niet mee wilde werken aan een overstap naar de Engelse middenmoter, maar dat bracht Ajax niet op andere ideeën. In de eerste seizoenshelft kreeg Kudus desondanks veel speeltijd bij Ajax, waar hij al tien keer trefzeker was.

Kudus is momenteel een van de grote sterren tijdens het WK. Afgelopen week gaf hij tegen Portugal een assist, tegen Zuid-Korea groeide hij met twee doelpunten uit tot man van de wedstrijd.

Lees ook: Lof voor Kudus: 'Beste Afrikaan van het moment'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

RespectNietmeteenSchelden
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja wat wil je, de Engelsen zien het qua top voetbal altijd beter dan ons Nederlanders, zeker beter dan Schreuder. En ja laat Kudus maar fijn zijn carrière verbteren, want in de Arena zal hij weinig aan spelen toekomen verwacht, geld ook voor Concecicao, Lucca, Sanchez, Wijndal, maar zeker niet voor Blind, omdat hij opgesteld blijft worden zelfs als hoekvlag.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen