'Engelse laagvlieger geïnteresseerd in Ajax-middenvelder Álvarez'

1 januari 2022, 20:54   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Edson Álvarez staat er goed op in het buitenland en heeft zich ook in het afgelopen halfjaar weer in de kijker gespeeld van verschillende clubs. Na de interesse van onder meer Chelsea en Newcastle United zou nu ook West Ham United geïnteresseerd zijn in de diensten van de Mexicaan. Hij zou in Londen Declan Rice, die op het lijstje van Chelsea staat, moeten opvolgen.

Met dat nieuws pakt de Engelse journalist Graeme Bailey uit. Volgens Bailey is Álvarez een belangrijke kandidaat om Rice op te volgen in het Londen Stadium. De Engels international en aanvoerder van The Hammers lijkt na dit seizoen een transfer te maken naar de absolute top, waardoor de Londense club alvast om zich heen aan het kijken is naar een vervanger.

Álvarez staat hoog op het lijstje van West Ham United in de zoektocht naar een geschikte vervanger van Rice. Trainer David Moyes zou erg gecharmeerd zijn van de kwaliteiten van de middenvelder van Ajax, die meer dan veertig miljoen euro zou moeten kosten. Aangezien Rice pas in de zomer lijkt te vertrekken bij West Ham United zou het dan wel om een zomerse overstap gaan voor de 25-jarige voetballer.

Afgeketste transfer

Afgelopen zomer was er ook al volop interesse voor Álvarez, die toen naar Chelsea kon vertrekken. Ajax wilde echter - mede door het vertrek van Antony - niet meewerken aan een transfer van de Mexicaan. Of Álvarez enthousiast wordt van de interesse van The Hammers is echter nog maar de vraag, aangezien West Ham United op een zeventiende plek in de Premier League staat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen