Ten Hag kan eindelijk eens goed nieuws delen over Lisandro Martinez

2 januari 2023, 14:55

Erik ten Hag heeft eindelijk weer eens goed nieuws kunnen brengen over Lisandro Martinez. De Argentijn is sinds de WK-winst afwezig geweest bij Manchester United en de coach sprak al een keer uit dat hij hoopte de linkspoot weer te kunnen verwelkomen. Het heeft lang geduurd, maar de oefenmeester was maandag optimistisch over een terugkeer van Martinez.

Dat deed Ten Hag tijdens de voorbeschouwende persconferentie. Het is niet het enige goede nieuws dat de manager deelde, want ook Scott McTominay verwacht hij weer bij de selectie te nemen. De middenvelder was net als Victor Lindelöf sinds de feestdagen ziek bij The Red Devils, maar is in elk geval weer beter. "Beide heren hebben gisteren en vandaag weer getraind, dus ik ben vrij optimistisch over een terugkeer van hen in de selectie."

Rechtsback Diogo Dalot zal vermoedelijk nog niet bij de wedstrijdselectie zitten, nadat hij een blessure opgelopen heeft. "Hij maakt wel goede stappen, maar we gaan geen risico nemen, omdat we weten dat er nog heel veel wedstrijden aankomen", wilde Ten Hag geen enkel risico nemen met de doorgebroken Portugese voetballer. Jadon Sancho zal in elk geval nog niet in de selectie zitten tegen Bounemouth.

Lees ookProject Ten Hag: op deze posities heeft United nog versterking nodig

Zonder Martinez en Lindelöw werd Luke Shaw centraal achterin opgesteld en dat experiment is geslaagd. "Luke heeft het fantastisch gedaan, maar we weten ook dat hij erg goed is als linksback. Maar het is altijd goed om extra opties te hebben", aldus Ten Hag, die hoopt op een zelfde helft als na de pauze tegen Wolverhampton Wanderers. "Ik zag een andere aanpak in de tweede helft we hebben meer geïnvesteerd. Er was meer agressie, een betere organisatie en we creëerden meer kansen. De overwinning was dan ook verdiend."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

bonaire
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Word ook inmiddels wel een keer tijd , nog even en dan moet hij zich opnieuw gaan voorstellen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen