Dit is Juventus van plan met de veelbesproken Mo Ihattaren

2 januari 2023, 21:35   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De toekomst van Mohamed Ihattaren is omgeven door vraagtekens. Juventus hoeft hem op dit moment in ieder geval niet terug. De Italiaanse topclub wil hem volgens La Gazzetta Dello Sport opnieuw verhuren.

Ihattaren maakte anderhalf jaar geleden voor twee miljoen euro de overstap van PSV naar Juventus, dat hem direct verhuurde aan Sampdoria. De huurperiode was een kort leven beschoren, want Ihattaren vertrok - zonder speelminuten - al na een paar maanden uit Italië om er niet meer terug te keren.

Na het mislukte avontuur in Genua hoopte Ihattaren bij Ajax zijn carrière nieuw leven in te blazen. De linkspoot raakte langzaam maar zeker fit, maakte in de bekerfinale tegen PSV zijn eerste officiële minuten in het eerste elftal en leek afgelopen zomer definitief op de weg terug, maar werd al snel buiten de selectie gelaten.

Na een reeks incidenten besloot Ajax eind oktober om de koopoptie in het huurcontract van Ihattaren niet te lichten. Wesley Sneijder nam de veelbesproken speler onder zijn hoede, maar trok al snel zijn handen van het project-Ihattaren af. Sindsdien is het relatief stil rond de aanvallende middenvelder. Zijn contract bij Juventus loopt nog tot de zomer van 2025 door.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Erbhard
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

EBI-1 heeft zeer veel interesse in deze speler.

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat zijn ze dan van plan? Verhuren? Welke club durft het nu nog met hem aan?

Brabodrent
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Misschien iets voor FC Groningen om te huren. Lage huurprijs bedingen en deel van opbrengst als hij slaagt en voor verl geld weer verder wordt verkocht.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen