Hargreaves ruziet met Magath over transfer

21 augustus 2006, 17:04

De soap rond Owen Hargreaves zorgt voor veel onrust bij Bayern München. De Brit wil dolgraag naar Manchester United, maar Bayern noemt een transfer van de middenvelder onbespreekbaar. Een gesprek tussen Hargreaves en trainer Felix Magath liep afgelopen weekend zelfs uit in een ordinaire ruzie, zo meldt het doorgaans betrouwbare Kicker. 

Bayern München had vrijdag Manchester United verzocht om niet langer te bieden op Hargreaves, omdat het toch niet mee zou werken aan een transfer. Hargreaves was voor geen enkele prijs te koop, liet men in München weten. De ploeg wilde na het vertrek van Michael Ballack niet nog een middenvelder verliezen en hierdoor zag Hargreaves zijn droom om terug te keren naar zijn vaderland in duigen vallen. 

Een poging van Magath om Hargreaves in een persoonlijk gesprek te overtuigen om toch te blijven, liep dit weekend uit in een ruzie. Hargreaves ontbrak vervolgens prompt zondag tijdens het competitieduel tegen VfL Bochum, dat Bayern met 1-2 won. De Brit was ziek, was de officiële lezing van Bayern München. Eenzelfde griepje als André Ooijer vorige week bij PSV had, vermoedelijk.

Hoe het nu verder moet bij Bayern, is onduidelijk. Manchester is nog altijd bereid om een flinke cheque uit te schrijven voor de middenvelder en aan een ongelukkige speler lijkt Magath ook niets te hebben. Het is een strijd tussen de club en de speler gewonnen. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen