John Heitinga wacht zijn eerste échte test bij Ajax

9 februari 2023, 10:00   Bijgewerkt: 8 februari 2023, 20:09

Bij Ajax is het goede gevoel na de zeges op Excelsior en SC Cambuur een beetje terug. Getest zijn de Amsterdammers echter nog niet sinds John Heitinga het stokje overnam van Alfred Schreuder. Dat zal vanavond wel gebeuren. In samenwerking met Jack's blikt FCUpdate.nl vooruit op de bekerontmoeting tussen FC Twente en Ajax.

Het is inmiddels twee weken geleden dat Ajax afscheid nam van Schreuder. De trainer werd op straat gezet nadat er zeven wedstrijden op rij niet was gewonnen in de Eredivisie. Enkele dagen na het ontslag van Schreuder werd Excelsior met 1-4 opzij gezet. Afgelopen weekend werd SC Cambuur van het kastje naar de muur gespeeld (0-5). Sinds lange tijd swingde Ajax weer.

Eén zwaluw maakt echter nog geen zomer, weten ze in Amsterdam. Om de sportieve crisis te bezweren, zullen de komende tijd nog veel meer zeges moeten worden geboekt. Op bezoek bij Twente kan vanavond een grote stap in de goede richting worden gezet. De club uit Enschede maakt een goed seizoen door en mag zich zelfs een outsider voor de landstitel noemen. Denk je dat Ajax in de reguliere speeltijd wint van Twente? Zet in en win 1.97 de inzet.

Tweede ontmoeting in korte tijd

Ajax en Twente namen het een kleine maand geleden ook tegen elkaar op. Toen kende de wedstrijd geen winnaar, al had Twente zomaar met de volle buit huiswaarts kunnen keren. Ajax speelde door een vroege rode kaart van Devyne Rensch namelijk meer dan de helft van de wedstrijd met een man minder. Denk je dat Twente voor eigen publiek wel wint van de regerend landskampioen en doorstoot naar de kwartfinales? Jack's biedt daar een odd van 2.40 voor.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Reacties

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

We gaan het vanzelf zien. Maar het is raar om te verwachten dat Heitinga nu al alles in orde heeft. Zo makkelijk is dat niet.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen