Ook Atletico Madrid aast op Reyes

23 augustus 2006, 16:55

Nu Real Madrid lijkt te aarzelen, gaat stadgenoot Atletico een poging wagen om Jose Antonio Reyes weg te plukken bij Arsenal. De Spaanse middenvelder wil weg uit Engeland en leek te gaan vertrekken naar de Koninklijke, maar Real-trainer Fabio Capello aarzelt. Atletico wil nu van deze twijfel profiteren en heeft mensen naar Londen gestuurd om met Arsenal te praten.

Het leek zo mooi: Reyes droomde van een transfer naar Real Madrid, de club waar hij als klein jongetje altijd al fan van was. Een droomtransfer leek in de maak, maar Real-trainer Fabio Capello stak daar een stokje voor. De oefenmeester wilde liever Mahamadou Diarra, waarna president Calderon de Malinees weghaalde bij Olympique Lyon.

Of Real nu ook nog Reyes wil halen, valt te betwijfelen. Atletico Madrid beseft dat en hoopt de kunnen profiteren van het feit dat Reyes dolgraag terug wil naar Spanje. De middenvelder zit niet goed in zijn vel in Engeland en bij gebrek aan concrete interesse van Real lijkt Atletico voor hem de beste optie. Volgens Marca zijn vertegenwoordigers van Atletico nu in Londen om te onderzoeken of een transfer tot de mogelijkheden kan behoren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen