John Heitinga rekent op contractverlenging van 'topprof' bij Ajax

3 maart 2023, 00:01   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

John Heitinga verwacht dat Remko Pasveer zijn contract bij Ajax gaat verlengen. De 39-jarige doelman belandde na de komst van Gerónimo Rulli op de reservebank, maar heeft wel een aanbieding op zak om zijn aflopende verbintenis met een jaar te verlengen.

"Ik ga ervan uit dat we eruit gaan komen", vertelde Heitinga na de bekerwedstrijd tegen De Graafschap, waarin Pasveer voor het eerst sinds 8 januari (1-1 tegen NEC in de Eredivisie) weer eens in actie kwam. "Ik denk dat Remko een belangrijke speler voor ons is."

Lees ook: De beoordelingen van Ajax: Amsterdammers beleven makkelijke avond

"Hij is belangrijk als tweede doelman en is in de kleedkamer en op het veld een heel positieve jongen, die heel hard werkt. Hij is een topprof en zulke jongens willen we er graag bij houden. Ik ga ervan uit dat we eruit gaan komen, absoluut", concludeerde Heitinga.

Tekent Pasveer daadwerkelijk bij, dan viert hij in november van dit jaar ook zijn veertigste verjaardag als Ajacied. Of Maarten Stekelenburg (40), de andere ervaren Ajax-reservekeeper, ook een nieuwe verbintenis krijgt aangeboden, is nog niet duidelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen