'Feyenoord gewaarschuwd: Sevilla volgt verrichtingen van Gimenéz'

7 maart 2023, 14:19   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Sevilla blijft geïnteresseerd in Santiago Giménez en zou toch willen kijken of er wat mogelijk is deze zomer. Afgelopen wintertransferperiode werd een transfer nog ontkend door de spits uit Mexico, maar dat de Feyenoorder er goed op staat bij de Spanjaarden is duidelijk.

Op de Twitterpagina van de Mexicaanse journalist Kery Ruiz stond maandagmiddag dat 'Sevilla's interesse in Santiago Giménez toeneemt'. In Sevilla willen ze gaan doorselecteren vanwege de matige prestaties in het huidige seizoen en daardoor zouden er wat spelers van het huidige elftal de club verlaten.

In de winter maakte de zaakwaarnemer van Giménez al bekend dat er interesse was vanuit Sevilla. Maar het is nog onzeker of het daadwerkelijk van een zomerse transfer komt. De spits en zijn management willen eigenlijk nog wel een jaar bij Feyenoord door en Giménez staat ook tot medio 2026 onder contract, maar als de belangstelling écht concreet wordt, dan kan het moeilijk worden om hem te behouden. 

Lees ook: "Arne Slot is bezig aan zijn laatste maanden bij Feyenoord"

Bij Feyenoord lijkt Giménez de concurrentiestrijd met Danilo gewonnen te hebben en hij blijft ook belangrijke doelpunten maken voor de ploeg uit Rotterdam. Afgelopen woensdag schoot de veelvoudig doelpuntenmaker Feyenoord nog naar de halve finale van de KNVB Beker met een belangrijke goal in de laatste minuten tegen sc Heerenveen.

FootballTransfersFeyenoord heeft goud in handen met deze internationale superster

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Denk dat er nog meer belangstelling komt .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen