Quincy Promes heeft via Instagram een boodschap voor zijn 'haters'

11 maart 2023, 18:46   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De populariteit van Quincy Promes in Nederland is afgenomen door zijn vermeende betrokkenheid bij een steekincident, maar de aanvaller van Spartak Moskou lijkt zich daar weinig van aan te trekken. Via Instagram heeft Promes een boodschap voor zijn 'haters'.

Promes scoorde zaterdag tweemaal voor Spartak in de competitiewedstrijd tegen Fakel Voronezh (3-2 zege) en doorbrak de barrière van 100 doelpunten voor Spartak: hij scoorde 101 keer in 204 wedstrijden voor de Russische topclub. Die mijlpaal viert hij met een post op Instagram. 'Hun takken (zij praten, red.) wij plakken 101 goals', schrijft de vijftigvoudig Nederlands international, die ook nog eens de prijs in ontvangst mocht nemen voor beste speler van de maand en daar ook een foto van deelt.

Promes plaatst tot slot een foto van een doelpuntenviering: hij beeldt een verrekijker uit. 'Haters? Ik zie ze niet', klinkt het. Op Instagram delen onder meer Hakim Ziyech en Memphis Depay een afbeelding van Promes, om hem te feliciteren met zijn 101 doelpunten. 

Rechtszaak

Promes kwam vorige week vrijdag niet opduiken bij de start van de inhoudelijke behandeling van de strafzaak tegen hem. De oud-speler van Ajax wordt ervan verdacht in 2020 zijn neef tijdens een familiefeest in Abcoude met een mes in de knie te hebben gestoken. De neef zou zijn neergestoken omdat hij in 2016 een ketting ter waarde van 3.000 euro van de tante van Promes zou hebben gestolen. Bovendien zou de neef tijdens het feest bij iemand anders een ketting van de hals hebben getrokken.

Lees ookMoszkowicz onthult schokkende uitspraak van Promes na steekincident

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ben je een "hater" als je vindt dat je ter verantwoording mag worden geroepen als je iemand in zijn been hebt gestoken?

HarryPinas16
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

EN HOE ZIT HET NOU MET DE GESTOLEN KETTING, IS DIE AL REEDS TERUG GEVONDEN IK ZOU OOK HEBBEN GESTOKEN ALS JE VAN JOU EIGEN FAMILIE LOOPT TE STELEN MTF

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen