Ajax heeft 'nieuwe Overmars' binnen, Ibra breekt records | FCUpdate Recap

19 maart 2023, 00:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

In de rubriek 'FCUpdate Recap' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 18 maart.

'Ajax heeft opvolger Overmars binnen: financieel akkoord met Julian Ward'

Julian Ward is akkoord met Ajax over een rol als directeur voetbalzaken, zo schrijft de Daily Mirror zaterdagavond. Hij komt over van Liverpool en begint naar verwachting per 1 juli aan zijn nieuwe baan in de Johan Cruijff ArenA. Ward volgt de vorig jaar vertrokken Marc Overmars op. Het hele artikel lezen? Klik dan hier!

Teamgenoot dankbaar na prachtig gebaar Ronaldo in minuut 86

Cristiano Ronaldo houdt de gemoederen in Saoedi-Arabië regelmatig bezig, maar is zaterdagavond op positieve manier in het nieuws gekomen. De Portugese superster is met zijn club Al-Nassr verwikkeld in een hevige titelstrijd in de Saudi Professional League en in de thuiswedstrijd tegen Abha Club stond er dan ook veel op het spel. Door de acties van Ronaldo werd de overwinning echter binnen gesleept en daar zijn zijn teamgenoten hem enorm dankbaar voor. Het hele artikel lezen? Klik dan hier!

NEC trekt dankzij Tannane aan langste eind in spektakelstuk om play-offs

NEC en RKC Waalwijk hebben zaterdagavond de neutrale kijker een fantastische avond bezorgd. In een waar spektakelstuk vol kansen aan beide kanten trokken de Nijmegenaren uiteindelijk aan het langste eind in Waalwijk dankzij twee doelpunten van een uitblinkende Oussama Tannane (1-3). Ook Elayis Tavsan wist het net te vinden voor NEC, terwijl Vurnon Anita een eretreffer op zijn naam mocht schrijven. Dankzij de zege klimt de ploeg van trainer Rogier Meijer over RKC heen en stijgt men naar de achtste plaats, waardoor de play-offs voor Europees voetbal een stap dichterbij komen. Het hele artikel lezen? Klik dan hier!

'Nieuwe ontwikkeling: Ihattaren in beeld om wedstrijden te spelen'

Juventus houdt de vorderingen van Mohamed Ihattaren in de gaten. De aanvaller werkt eraan om weer fit te worden en zou volgens Italiaanse media spoedig weer wedstrijden kunnen spelen. Dan gaat het niet om wedstrijden in het eerste elftal, maar voor Juventus Next Gen, het tweede elftal dat uitkomt in de Serie C. Het hele artikel lezen? Klik dan hier!

Ajax komt met prachtige video voor Klassieker: hoofdrol voor Heitinga

Ajax heeft de spanning rondom De Klassieker nog maar eens opgevoerd, met een prachtige video op de socialmediakanalen. In de video is een hoofdrol weggelegd voor John Heitinga: zijn ontwikkeling van jonge debutant in de Klassieker tot hoofdtrainer van Ajax wordt uitgelicht, inclusief een doelpunt dat hij ooit zelf maakte tegen Feyenoord. Op het eind krijgt Heitinga de vraag of zijn spelers klaar zijn om de wedstrijd te winnen. Daar twijfelt Heitinga niet aan. Het hele artikel lezen? Klik dan hier!

Hattrickheld Haaland juicht al voordat de bal in het net ligt, Van Nistelrooij zweet

Erling Haaland weet nog altijd van geen ophouden. De doelpuntenmachine van Manchester City scoorde midweeks vijf keer tegen RB Leipzig in de Champions League en maakte er zondag drie in de FA Cup-wedstrijd tegen Burnley. Het duel werd met liefst 6-0 gewonnen. Het hele artikel lezen? Klik dan hier!

Supporters van Ajax zingen walgelijk lied op laatste training voor Klassieker

Supporters van Ajax en Feyenoord maakten zaterdagochtend sfeer op de laatste training van hun clubs voorafgaand aan De Klassieker. Het leverde mooie beelden op, maar er gaan ook beelden rond van verwerpelijke spreekkoren door de supporters van Ajax. Het hele artikel lezen? Klik dan hier!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen