Wales stunt in blessuretijd, grote schrik om Gudelj | FCUpdate Recap

26 maart 2023, 00:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

In de rubriek 'FCUpdate Recap' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 25 maart.

Wales stunt en geeft Oranje goede voorbeeld tegen Kroatië

Kroatië is de EK-kwalificatiereeks begonnen met schlemielig puntverlies tegen Wales. De Kroaten waren de hele wedstrijd heer en meester maar gingen slechts met een 1-0 voorsprong de blessuretijd in. Daarin zorde invaller Nathan Braodhead verrassend voor een even onwaarschijnlijke als onverdiende gelijkmaker. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Spanje door droomdebuut Joselu alsnog ruim langs Noorwegen

Spanje is de EK-kwalificatiereeks begonnen met een ruime zege op Noorwegen. Lange tijd leken de Spanjaarden op weg naar een zuinige 1-0 overwinning, maar twee late treffers van debutant Joselu zorgden alsnog voor een ruime overwinning voor La Furia Roja. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Turkije mede dankzij Orkun Kökçü nipt de sterkste in beladen duel

Turkije is heeft zaterdagavond het eerste EK-kwalificatieduel met Armenië in een kleine zege omgezet. Mede door een treffer van Feyenoorder Orkun Kökçü werd het 1-2 voor de ploeg van de nieuwe bondscoach Stefan Kuntz. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Heftige beelden: jongste Gudelj zakt in elkaar, weigert ambulance

Het duel tussen FC Córdoba en Racing Ferrol op het derde niveau in Spanje is zaterdag stilgelegd toen Dragisa Gudelj (25) in elkaar zakte en op het veld gereanimeerd moest worden. Het broertje van Sevilla-verdediger Nemanja Gudelj en de zoon van oud NAC-speler Nebosja Gudelj weigerde vervolgens in eerste instantie om met een klaarstaande ambulance naar het ziekenhuis te worden vervoerd. Het hele artikel lezen? Klik hier!

'Ten Hag schakelt door na mislopen Frenkie en klopt aan bij Chelsea'

Frenkie de Jong maakte de laatste weken meermaals duidelijk dat zijn toekomst wat hem betreft bij FC Barcelona ligt. Een hard gelag voor Erik ten Hag, die zijn voormalig Ajax-pupil graag naar Manchester United had gehaald. Volgens Engelse media heeft Ten Hag inmiddels doorgeschakeld en heeft hij bij Chelsea een alternatief voor De Jong gevonden. Het hele artikel lezen? Klik hier!

https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/416762/ten-hag-schakelt-door-na-mislopen-frenkie-en-klopt-aan-bij-chelsea/

Wild gerucht duikt op in Spanje: 'Messi op weg naar de Serie A'

De toekomst van Lionel Messi is nog altijd met onzekerheid omgeven. Gaat hij zijn contract verlengen bij Paris Saint-Germain of keert hij terug bij FC Barcelona? Of kiest hij voor een avontuur buiten de Europese top, bijvoorbeeld in Saoedi-Arabië of de Verenigde Staten? Zaterdag is in Spanje een nieuwe mogelijke bestemming aan het lijstje toegevoegd. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen