Kromkamp op weg naar Eindhoven

31 augustus 2006, 13:49

Jan Kromkamp keert vrijwel zeker terug in de eredivisie. De 26-jarige rechtsback van Liverpool is op weg naar Eindhoven, waar hij later vandaag zijn handtekening zal zetten onder een meerjarig contract bij PSV. De Eindhovenaren hebben inmiddels met Liverpool een akkoord bereikt over de transfersom, waardoor vrijwel niets de transfer nog in de weg kan staan.

Edwin Olde Riekerink, de zaakwaarnemer van Kromkamp, bevestigt dat de kans groot is dat zijn pupil bij PSV zal tekenen. De 26-jarige Kromkamp startte zijn loopbaan bij Go Ahead Eagles. Hij haalde als rechtsback van AZ het Nederlands elftal. Kromkamp speelde vijf seizoenen voor de club uit Alkmaar. Hij verhuisde vervolgens via Villarreal naar Liverpool. 

Jan Kromkamp zal zeker niet de enige speler worden die vandaag gepresenteerd zal worden in Eindhoven. Ook Patrick Kluivert en Diego Tardelli zijn vrijwel rond met de club van trainer Ronald Koeman. Kluivert zal worden overgenomen van Valencia, terwijl Tardelli vermoedelijk voor één seizoen gehuurd zal worden van São Paulo.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen