Mitea neemt geen enkel risico

4 september 2006, 14:37

Ajax-trainer Henk ten Cate kan voorlopig nog geen beroep doen op Nicolae Mitea. De Roemeense aanvaller is op de weg terug na een hamstringblessure, maar moet ook de komende periode nog rustig aan doen. "Bij een hamstringblessure is vooral het laatste stukje van de revalidatie moeilijk. Of eigenlijk: gevaarlijk. Als je iets te vroeg begint, loop je sneller het risico opnieuw geblesseerd te raken", weet de jonge Roemeen.

Mitea geeft op de website van Ajax aan dat hij nog wel enkele weken nodig zal hebben om weer wedstrijdfit te worden."Ik hoop misschien volgende week weer met de groep mee te kunnen doen. Anders wordt het die week erop. Ik neem in elk geval geen enkel risico, ik moet ook aan de toekomst denken. Daarvoor heb ik er de afgelopen tijd al te lang naast gestaan."

De jonge Roemeen stond de laatste jaren veelvuldig aan de kant door blessures en heeft daar duidelijk genoeg van. "Het is shit om zonder de groep te moeten trainen. Moeilijk ook. Vooral omdat je het liefst snel weer goed en lekker wil trainen. En het is echt zo dat een geblesseerde speler harder moet werken en knokken dan een fitte speler. Dat heb ik de afgelopen jaren wel gemerkt. Vanmiddag staat onder andere krachttraining op het programma. Ook die oefeningen maken me weer een stukje sterker."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen