Gallas: "Chelsea heeft geld, geen klasse"

5 september 2006, 00:00

William Gallas heeft in een open brief aan l'Equipe gereageerde op de beschuldingen die Chelsea dinsdag uitte aan het adres van de Franse verdediger. De Londense club beweert in een officiële verklaring dat Gallas gedreigd zou hebben om eigen doelpunten te maken indien hij zou worden opgenomen in de selectie. Dat is echter onzin, zegt Gallas.

"Ik ben onaangenaam verrast, zelfs geschokt, door deze woorden van Chelsea", reageert Gallas. "Ik heb nooit gezegd dat ik wedstrijden zou saboteren als ik zou worden opgesteld. Als de clubleiding van Chelsea zich achter dit soort leugens wil verschuilen vind ik dat prima, het verbaast het eigenlijk niet eens. Bij Chelsea heeft men veel geld, maar het ontbreekt hen aan enige vorm van klasse."

"Ik ga niet ontkennen dat ik weg wilde, ik wilde immers dolgraag vertrekken", gaat Gallas verder. "Ik had daar mijn redenen voor, maar daarover ga ik nu niet praten. Ik heb echter nooit gedreigd met eigen doelpunten of rode kaarten, ik heb altijd mijn best gedaan. Ik heb vijf jaar vol trots het shirt van Chelsea gedragen, ik ben hier niet degene die de fans voorliegt", geeft hij de clubleiding van Chelsea nog een steek onder water.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen