PSV met Tardelli in basis tegen Feyenoord

17 september 2006, 12:01

Diego Tardelli maakt in de topper tegen Feyenoord zijn debuut bij PSV. De Braziliaanse aanvaller heeft van trainer Ronald Koeman een basisplaats toegewezen gekregen, terwijl Patrick Kluivert nog altijd genoegen moet nemen met een plaats op de bank. Bij Feyenoord staat Karim Saïdi voor het eerst sinds ruim een jaar weer in de basisformatie. 

Vergeleken met het duel met Liverpool hebben bij PSV Michael Reiziger en Jason Culina het veld moeten ruimen. Reiziger is gepasseerd, terwijl Culina geblesseerd af heeft moeten haken. Michael Lamey speelt in plaats van Reiziger, de andere nieuwe naam in het elftal is die van Diego Tardelli. De Braziliaan arriveerde pas deze week in Eindhoven, maar heeft blijkbaar niet veel tijd nodig gehad om zijn plaats in het elftal af te dwingen.

Bij Feyenoord is Stein Huysegems uit de basisformatie verdwenen. De voormalig aanvaller van AZ heeft zijn basisplaats verloren aan oud PSV'er Joonas Kolkka. De Fin vormt een aanvalsduo met Angelos Charisteas. De Griek gold de afgelopen dagen als een twijfelgeval, maar is blijkbaar toch fit genoeg om aan de aftrap te verschijnen. Naast Huysegems ontbreekt ook Royston Drenthe. De linksback wordt vervangen door Karim Saïdi.

De opstellingen:

PSV: Gomes; Lamey, Alex, Salcido, Kromkamp; Mendez, Simons, Afellay; Koné, Tardelli, Farfan

Feyenoord: Timmer; Bahia, Saïdi, Greene, Tiendalli; De Guzman, Lucius, Hofs, Buijs, Kolkka, Charisteas

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen