Tarvajärvi maand uit de roulatie

18 september 2006, 18:49

Heerenveen kan voorlopig niet over Niklas Tarvajärvi beschikken. De Finse spits heeft in het duel met NEC een hamstringblessure opgelopen en is drie tot vier weken uit de roulatie. 

"Er zijn vezels van zijn hamstring beschadigd", legt fysiotherapeut Erik ten Voorde uit op de website van de Friese club. Ook verdediger Timmi Johansen viel geblesseerd uit in de thuiswedstrijd tegen NEC, maar zijn kwetsuur valt mee. "Timmi kreeg in de eerste helft een tikje in zijn kuit en had na rust last van kramp. Hij moet wennen aan het hogere niveau, maar heeft geen blessure. Hij is vandaag verzorgd en kan morgen gewoon weer met de groep meetrainen", aldus Ten Voorde.

Een andere verdediger, Jeroen Drost, is weer vrijwel helemaal fit. De verdediger miste de afgelopen twee wedstrijden door een knieblessure, maar kan komende donderdag mogelijk alweer meespelen in het bekerduel tegen Roda JC. "We gaan Jeroen morgen volop belasten. Als de test goed uitpakt, kan ook hij weer bij de groep aansluiten", aldus de fysiotherapeut.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen