Groep C: Belangrijke zeges Turkije en Griekenland

7 oktober 2006, 21:08

Turkije heeft een volgende stap gezet richting het EK. Op bezoek bij het lastige Hongarije, dat vorige maand nog indruk gemaakt had in Bosnië-Herzegovina (1-4), wonnen de Turken met 0-1. Sanli scoorde vlak voor rust het winnende doelpunt. Ook Griekenland deed uitstekende zaken, door Noorwegen met 1-0 opzij te zetten.

Turkije heeft hierdoor na twee duels nog altijd een honderd procent score, met zes punten uit twee duels. De Hongaren lijken, na twee nederlagen, nu al zo goed als uitgeschakeld. Ook Bosnië-Herzegovina loopt inmiddels flink achter de feiten aan. De ploeg, die vooraf toch gezien werd als een gevaarlijke outsider in de groep, slaagde er niet in om Moldavië te kloppen (2-2). De Bosniërs leken zelfs af te stevenen op een nederlaag, maar doelpunten van Zvjezdan Misimovic en Ivica Grlic zorgden er voor dat de ploeg terugkwam van 2-0 tot 2-2.

Griekenland maakte een einde aan de ongeslagen status van Noorwegen, dat zes punten gehaald had uit haar eerste twee duels. In Athene won de regerend Europees kampioen met 1-0, door een doelpunt van Konstantinos Katsouranis. Feyenoorder Angelos Charisteas kwam in de tweede helft in het veld, maar wist niet te scoren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen