Senden: "Roda moet Stevens behouden"

26 oktober 2006, 01:00

Roda JC-verdediger en routinier Ger Senden denkt na over zijn aflopende contract en twijfelt of hij er na dit seizoen nog een jaar aan vastplakt. De Limburger hoopt echter dat trainer Huub Stevens, wiens contract eveneens afloopt na dit seizoen, in ieder geval voor de geel-zwarten behouden blijft.

Senden voelt zich nog steeds fit genoeg en gaat in december met de clubleiding om de tafel zitten om over zijn contract te praten. Senden is al bezig met wat hij gaat doen na zijn loopbaan. "Het is mooi om te zien dat jonge voetballertjes het goed doen en ben daarom ben ik ook actief als jeugdtrainer. De trainersdiploma's oefenmeester 2 en 3 heb ik. Om nou te roepen dat ik hoofdtrainer wil worden, gaat te ver. Nu snuffel ik in het trainersvak en na m'n loopbaan zal ik bovendien wat PR werk kunnen doen of scouten en dan binnen twee of drie jaar kijken wat me het beste ligt", zegt hij tegenover het Zuid-Limburgse Weekblad Parkstad.

De 35-jarige, die al achttien seizoen onafgebroken voor Roda JC uitkomt, laat ook weten dat hij naar Ajax kon. "Er is wel vaker interesse geweest, dat streelt. Met Gerard van der Lem van Ajax heb ik wel eens gesproken. Ook De Graafschap wilde me ooit hebben, maar om de een of andere reden ging het niet door."

De ervaren rot hoopt dat trainer Huub Stevens betrokken blijft bij Roda JC. In het interview laat de routinier weten dat Stevens een meester is in het smeden van een hecht collectief ondanks cultuur- en leeftijdsverschillen. "Hij is bezig iets moois op te bouwen en Huub is iemand die met zijn ervaring en karakter in welke rol dan ook betrokken moet blijven bij de club."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen