Leverkusen houdt Niemeyer in het vizier

2 november 2006, 17:24

Bayer Leverkusen is bereid om te wachten op Peter Niemeyer. In april werd al bekend dat de Duitse ploeg interesse had in de verdediger van FC Twente en inmiddels heeft Bayer Leverkusen-directeur Klaus Allofs laten weten dat Niemeyer nog altijd hoog op zijn verlanglijstje staat.

Allofs liet tegenover het sportblad Kicker weten dat hij de Duitse jeugdinternational nauwlettend in de gaten houdt en hem volgend jaar naar Leverkusen wil proberen te halen. Eerder dit jaar stuitte een transfer af omdat Leverkusen financieel niet de mogelijkheden had om Niemeyer te halen, maar volgend jaar is die situatie anders. 

Het contract van Niemeyer bij FC Twente loopt medio 2007 immers af, waardoor hij dan transfervrij op zoek kan naar een nieuwe club. Bayer Leverkusen zou er in dat geval als de kippen bij zijn om de jonge verdediger vast te leggen. Eerder toonde ook 1.FC Köln interesse, maar aangezien die ploeg nog altijd in de Tweede Bundesliga speelt lijkt streekgenoot Leverkusen betere papieren te hebben.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen