Van Basten haalt Seedorf bij Oranje

12 november 2006, 23:21

Clarence Seedorf is terug bij Oranje. De middenvelder van AC Milan is door bondscoach Marco van Basten toegevoegd aan de selectie voor het oefenduel met Engeland, woensdag in Amsterdam. Seedorf is opgeroepen omdat Wesley Sneijder een knieblessure overgehouden heeft aan de topper tussen Ajax en PSV. Het is voor het eerst dat Van Basten een beroep doet op Seedorf.

Met zijn terugkeer in Oranje komt er voor Seedorf een einde aan een bewogen week. Maandagavond maakte hij in het televisieprogramma Voetbal Insite al duidelijk dat hij nog altijd hoopte op een terugkeer in de nationale selectie. Hij liet weten dat hij, ondanks dat hij al jarenlang over het hoofd gezien wordt door Van Basten, niet van plan is om zelf een einde te maken aan zijn interlandcarrière.

De laatste keer dat Seedorf uitkwam voor Oranje was in 2004, tijdens het EK in Portugal. Na het vertrek van bondscoach Dick Advocaat, en de komst van Marco van Basten, raakte de rechtsbenige middenvelder echter buiten beeld. In totaal speelde de 30-jarige Seedorf al 77 wedstrijden voor het Nederlands elftal, waarin hij elf keer scoorde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen