Arsenal raakt verder achterop

Ger
18 november 2006, 18:13

Arsenal is verder achterop geraakt in de strijd om de nationale voetbaltitel van Engeland. De formatie uit Londen liet op eigen veld twee punten liggen tegen Newcastle, 1-1. Koploper Manchester United won bij Sheffield (2-1). Achtervolger Chelsea, op drie punten, versloeg op eigen veld West Ham (1-0).

Door de remise moest Arsenal zelfs de derde plaats inleveren. Die komt nu toe aan Portsmouth, dat met 2-1 Watford versloeg. Wel zette Jay DeMerit de gasten al na een half uur op voorsprong. Oud-Ajacied Nwankwo Kanu maakte gelijk. In de slotminuten zorgde Lomana LuaLua van elf meter voor het winnende doelpunt.

Ook Arsenal kwam op achterstand. Voor Newcastle maakte Kieron Dyer de openingstreffer. Thierry Henry, die halverwege inviel, was verantwoordelijk voor de gelijkmaker. Frankrijks international scoorde fraai uit een vrije trap. Robin van Persie speelde alleen de eerste helft voor Arsenal.

Chelsea is in de Premier League op eigen veld al 51 duels succesvol. Zaterdag was West Ham het slachtoffer in deze indrukwekkende reeks. Op Stamford Bridge maakte Geremi het enige doelpunt. Hij deed dat uit een vrije trap. Bij Chelsea speelde Arjen Robben bijna het hele duel, Khalid Boulahrouz viel na de hervatting in.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen