Lucius verbijt de pijn

19 november 2006, 02:52

"Lucius is niet fit", verklaarde Erwin Koeman voorafgaand aan Feyenoord-AZ. De middenvelder had vrijwel de gehele week niet meegetraind omdat hij last had van zijn lies en deze klachten waren zaterdag allesbehalve weg. Tegen AZ verbeet Lucius, in het teambelang, de pijn. FCUpdate.nl sprak met hem over zijn blessure.

Vrijwel iedereen ging er in de afgelopen dagen vanuit dat Theo Lucius niet mee zou kunnen spelen tegen AZ. De Brabander kampt immers al geruime tijd met liesklachten en was ook op de dag van de wedstrijd niet fit, zoals trainer Koeman eerlijk toegaf. Toch was Lucius present, tot en met het laatste fluitsignaal.

"Ik heb nu gespeeld met een pijnstiller", vertelt hij. "Dat ging redelijk, maar onbewust houd je toch wat in. Vooral met schieten heb ik regelmatig last. Als ik de bal goed raak gaat het prima, maar als de bal enigszins verkeerd op mijn voet komt doet het veel pijn. En naarmate de wedstrijd vordert, wordt het natuurlijk steeds pijnlijker. Nu, enkele uren na de wedstrijd, heb ik ook veel last."

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen