AC Milan deelt de punten, Inter wint ruim

Ger
10 december 2006, 17:17

AC Milan is zondagmiddag op eigen veld tegen Torino op 0-0 blijven steken. De formatie van trainer Carlo Ancelotti blijft daardoor staan op de vijftiende plaats, uiteraard mede door de puntenaftrek vanwege het omkoopschandaal.

Stadgenoot Internazionale boekte wel een overwinning. De koploper versloeg Empoli met 0-3. Voor Inter scoorden Hernan Crespo, oud-Ajacied Zlatan Ibrahimovic en de geroutineerde Walter Samuel.

De Nerazzurri hebben zeven punten voorsprong op AS Roma, dat echter nog wel een duel tegoed heeft. Zondagavond treft de club in een uitduel stadgenoot Lazio. Palermo, dat zaterdag Livorno met 3-0 versloeg, staat als nummer drie op acht punten van Inter.

Promovendus Catania blijft het uitstekend doen. Dankzij een treffer van Spinesi versloeg de ploeg in eigen stadion Udinese met 1-0. Catania staat nu vierde. Het gat met nummer drie Palermo is wel erg groot; acht punten. 

AC Milan, dat door de 8 punten in mindering misschien met afgenomen motivatie aan het seizoen begon, zou zonder die straf momenteel nog onder Catania hebben gestaan, op de vijfde plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen